top of page

OP ZOEK NAAR EEN JOB IN INSTALLATIETECHNIEK, ONDERHOUD EN SERVICE?

#

Lenaerts NV (Houthalen-Helchteren, provincie Limburg) is al sinds 1981 een gevestigde waarde in de (industriële) installatietechniek over heel België.

 

Onze grootste troef is ons personeel. Zij realiseren elke dag opnieuw totaaloplossingen in elektriciteit, sanitair, verwarming, ventilatie en klimaatbeheersing, beveiligingssystemen en daarnaast onderhoud en service van al die systemen.

 

Interesse om mee te werken aan ons succes?

xKZioEpMrwxCpP58.jpg

ONTDEK HIER DE VACATURE(S) BIJ LENAERTS NV!

 • VACATURE CALCULATOR
  LENAERTS NV is een ervaren speler in de industriesector, gespecialiseerd in het aanbieden van alle technieken voor industriegebouwen zijnde elektriciteit, HVAC, sanitair, beveiliging, geluid … Met ons sterk team van 8 personen op de binnendienst trachten we aan elk project een eigen toets te geven. We werken graag projecten uit van A tot Z. Dit wil zeggen van de studie tot het maken van de offerte, het uittekenen van de plannen en natuurlijk de uiteindelijke realisatie op de werf. Door alle technieken aan te bieden zijn we voor de klant een aantrekkelijke en coördinerende partner. FUNCTIE: - Je ontwerpt gebouwtechnieken volgens vraag van de klant. - Je overlegt met leveranciers en vraagt prijzen op. - Je tekent een voorontwerp in autocad. - Je bent de contactpersoon van onze klanten en bouwheren voor jouw projecten. - Je staat in voor de opvolging en werkvoorbereiding van je projecten samen met de rest van het team. - Je kunt bij de uitvoering van je taken rekenen op de medewerking van het team. PROFIEL: - Je hebt een diploma bachelor elektromechanica. - Je leert het theoretische koppelen aan de praktijk. - Je kunt vlot werken met MS office toepassingen. - Je hebt al kennis van autocad of bent bereid dit aan te leren. - Je vindt het prettig om samen te werken en te overleggen met een klein team van medewerkers. - Je bent bereid om je volledig te laten onderdompelen in de boeiende wereld van de gebouwentechniek. AANBOD: - Een job waarin je zeer nauw samenwerkt met ervaren projectleiders. - Een job in een klein team (8 medewerkers) waarbij jouw bijdrage belangrijk en nuttig is. - Een open sfeer, een vlotte omgang en een no-nonsense houding. - Een aantrekkelijke vergoeding met toekomstperspectief. - Een aangenaam en flexibel werkkader waar initiatief en dynamiek gewaardeerd wordt. - Een voltijdse betrekking in een jong en dynamisch bedrijf waarin je zelf met fierheid het eindresultaat van je werk kan bewonderen. CONTACT: Voor meer informatie over ons en onze projecten kun je terecht op onze website: www.lenaertsnv.be. Gelieve je CV en sollicitatiebrief door te sturen naar Ronny Vanhemel op volgend e-mailadres: ronny.vanhemel@lenaertsnv.be. Indien je meer informatie wenst over deze vacature of ons bedrijf, bel dan vrijblijvend naar 011/60.92.23. Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.
 • VACATURE ELEKTRICIEN
  LENAERTS NV is een ervaren speler in de industriesector, gespecialiseerd in het aanbieden van alle technieken voor industriegebouwen zijnde elektriciteit, HVAC, sanitair, beveiliging, geluid … Met ons sterk team van 8 personen op de binnendienst trachten we aan elk project een eigen toets te geven. We werken graag projecten uit van A tot Z. Dit wil zeggen van de studie tot het maken van de offerte, het uittekenen van de plannen en natuurlijk de uiteindelijke realisatie op de werf. Door alle technieken aan te bieden zijn we voor de klant een aantrekkelijke en coördinerende partner. PROFIEL: - Je bent gemotiveerd en positief ingesteld. - Je hebt een leergierige interesse voor elektro. - Je bent stipt en nauwkeurig. AANBOD: - Een job waarin je zeer nauw samenwerkt met ervaren ploegbazen. - Een boeiende en afwisselende job. - Werven over heel België. - Een aantrekkelijke vergoeding met toekomstperspectief. - Een aangenaam en flexibel werkkader waar initiatief en dynamiek gewaardeerd wordt. - Zekerheid op een voltijdse betrekking in een jong en dynamisch bedrijf na en positieve proefperiode. CONTACT: Voor meer informatie over ons en onze projecten kan je terecht op onze website: www.lenaertsnv.be. Gelieve je CV en sollicitatiebrief door te sturen naar Ronny Vanhemel op volgend e-mailadres: ronny.vanhemel@lenaertsnv.be. Indien je meer informatie wenst over deze vacature of ons bedrijf, bel dan vrijblijvend naar 011/60.92.23. Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.
 • VACATURE HVAC MONTEUR
  LENAERTS NV is een ervaren speler in de industriesector, gespecialiseerd in het aanbieden van alle technieken voor industriegebouwen zijnde elektriciteit, HVAC, sanitair, beveiliging, geluid … Met ons sterk team van 8 personen op de binnendienst trachten we aan elk project een eigen toets te geven. We werken graag projecten uit van A tot Z. Dit wil zeggen van de studie tot het maken van de offerte, het uittekenen van de plannen en natuurlijk de uiteindelijke realisatie op de werf. Door alle technieken aan te bieden zijn we voor de klant een aantrekkelijke en coördinerende partner. PROFIEL: - Je bent gemotiveerd en positief ingesteld. - Je hebt een leergierige interesse voor HVAC. - Je bent stipt en nauwkeurig. AANBOD: - Een job waarin je zeer nauw samenwerkt met ervaren ploegbazen. - Een boeiende en afwisselende job. - Werven over heel België. - Een aantrekkelijke vergoeding met toekomstperspectief. - Een aangenaam en flexibel werkkader waar initiatief en dynamiek gewaardeerd wordt. - Zekerheid op een voltijdse betrekking in een jong en dynamisch bedrijf na en positieve proefperiode. CONTACT: Voor meer informatie over ons en onze projecten kan je terecht op onze website: www.lenaertsnv.be. Gelieve je CV en sollicitatiebrief door te sturen naar Ronny Vanhemel op volgend e-mailadres: ronny.vanhemel@lenaertsnv.be. Indien je meer informatie wenst over deze vacature of ons bedrijf, bel dan vrijblijvend naar 011/60.92.23. Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.
 • VACATURE KOELTECHNIEKER
  LENAERTS NV is een ervaren speler in de industriesector, gespecialiseerd in het aanbieden van alle technieken voor industriegebouwen zijnde elektriciteit, HVAC, sanitair, beveiliging, geluid … Met ons sterk team van 8 personen op de binnendienst trachten we aan elk project een eigen toets te geven. We werken graag projecten uit van A tot Z. Dit wil zeggen van de studie tot het maken van de offerte, het uittekenen van de plannen en natuurlijk de uiteindelijke realisatie op de werf. Door alle technieken aan te bieden zijn we voor de klant een aantrekkelijke en coördinerende partner. Door alle technieken aan te bieden zijn we voor de klant een aantrekkelijke en coördinerende partner. PROFIEL: - Je bent gemotiveerd en positief ingesteld. - Je hebt voorkennis in de koeltechnieken. - Je bent stipt en nauwkeurig. AANBOD: - Een job waarin je zeer nauw samenwerkt met ervaren ploegbazen. - Een boeiende en afwisselende job. - Werven over heel België. - Een aantrekkelijke vergoeding met toekomstperspectief. - Een aangenaam en flexibel werkkader waar initiatief en dynamiek gewaardeerd wordt. - Zekerheid op een voltijdse betrekking in een jong en dynamisch bedrijf na en positieve proefperiode. CONTACT: Voor meer informatie over ons en onze projecten kan je terecht op onze website: www.lenaertsnv.be. Gelieve je CV en sollicitatiebrief door te sturen naar Ronny Vanhemel op volgend e-mailadres: ronny.vanhemel@lenaertsnv.be. Indien je meer informatie wenst over deze vacature of ons bedrijf, bel dan vrijblijvend naar 011/60.92.23. Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

Solliciteren voor een job

Naar welke functie solliciteert u
Rijbewijs

Bedankt voor jouw inzending!

bottom of page