top of page

Over ons

#

Onze missie

Bij Lenaerts draait alles rond FIERHEID. De fierheid van Ilse en Johan op hun mensen. De fierheid van de mannen op het werk dat ze leveren. Maar ook de fierheid op Lenaerts als bedrijf.

We zijn trots op onze expertise, onze projecten en onze service. Trots op de meerwaarde die we leven aan de klanten en de gemeenschap. We zijn trots op ons vakmanschap, onze betrouwbaarheid en onze integriteit in alles wat we doen.

We moedigen een cultuur van fierheid aan binnen ons bedrijf, waarin onze medewerkers de belangrijkste schakel zijn in het succes van Lenaerts.

Lenaerts nv - Teambuilding

De kracht van Lenaerts zit 'm immers in de ruim vijftig medewerkers. Zij zetten zich steeds weer voor de volle honderd procent in om onze klanten een totaaloplossing te bieden in elektriciteit, verwarming, sanitair, ventilatie en klimaatbeheersing, beveiligingssystemen én het onderhoud en service van deze installaties. Laten zien dat je op ons kan rekenen en dat we altijd tot het uiterste gaan, dat is waar wij voor staan en waar wij voor gaan.

Binnen ons bedrijf staan we samen sterk. We zijn als een familie die elkaar steunt en helpt waar nodig. Dit gevoel van samenhorigheid brengt ons verder en maakt ons sterker. We zijn dankbaar voor de mensen om ons heen en hebben respect en waardering voor ieders expertise.

GIMV - Lenaerts 06797_edited_edited.jpg

Met meer dan veertig jaar ervaring doen wij elke dag opnieuw ons best om de beste oplossing op maat te bieden voor bedrijfsgebouwen. Een industriebouw, logistieke hal of kantoorpand … voor ons zijn het dagelijkse uitdagingen die we met plezier aangaan. 

#

Onze visie

We willen een betrouwbare en gewaardeerde partner zijn  waarbij we hoogwaardige technische oplossingen bieden die bijdragen aan jouw succes. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op de gemeenschap, duurzaamheid te bevorderen en een stimulerende werkomgeving te creëren voor onze medewerkers waarin ze kunnen groeien en excelleren.

Hierbij hebben we slecht één doel: fier kunnen zijn op wat we realiseren en wat we doen.

WEERTS OUPEYE 5_edited.jpg

Lenaerts streeft ernaar om zichzelf naar een hoger niveau te tillen op het vlak van multitechnieken. Onze doelstelling is om voortdurend te innoveren en te evolueren om de veranderende behoeften van onze klanten en de markt te anticiperen. Hierbij richten we ons specifiek op industriebouw, logistieke hallen en kantoorpanden.

Lenaerts nv - project HVAC

Om ons maatschappelijk engagement tot uiting te brengen en een positieve impact te hebben op onze omgeving, stapten we in FRONNT. FRONNT verenigt ondernemingen binnen vier domeinen: Electrotechniek, HVAC-S, Beveiliging en Automatisatie. Duurzaamheid is de belangrijkste pijler binnen de organisatie. Zowel medewerkers als klanten komen terecht in een stabiele en gezonde groep, waar ze toch de voordelen en werksfeer van een KMO kunnen ervaren.

FRONNT logo.png
bottom of page