top of page

Over ons

#

Onze missie

De kernwaarde van Lenaerts is FIERHEID.
De fierheid van Ilse en Johan op hun mensen.
De fierheid van de mannen op het werk dat ze leveren.
Maar ook de fierheid op Lenaerts als bedrijf.

We zijn trots op onze expertise, onze projecten en onze service.
Trots op de meerwaarde die we leven aan de klanten en de gemeenschap.
We zijn trots op ons vakmanschap, onze betrouwbaarheid en onze integriteit in alles wat we doen.

We moedigen een cultuur van fierheid aan binnen ons bedrijf, waarin onze medewerkers worden aangemoedigd om bij te dragen aan het succes van Lenaerts.

 

 

 

Met meer dan veertig jaar ervaring doen wij elke dag opnieuw ons best om een innovatieve oplossing op maat te bieden voor bedrijfsgebouwen. Een industriebouw, logistieke hal of kantoorpand … voor ons zijn het dagelijkse uitdagingen die we met plezier aangaan. Het is de fierheid die ons drijft om elke dag opnieuw het beste van onszelf te geven!

Lenaerts nv - Teambuilding
Lenaerts nv - gevel

De kracht van Lenaerts zit in de ruim vijftig medewerkers. Zij zetten zich steeds weer voor de volle honderd procent in om onze klanten een totaaloplossing te bieden in elektriciteit, verwarming, sanitair, ventilatie en klimaatbeheersing, beveiligingssystemen én het onderhoud en service van deze installaties. Klanten laten zien dat ze op ons kunnen rekenen en dat we altijd ons uiterste best doen, dat is waar wij voor staan en waar wij voor gaan.

Binnen ons bedrijf staan we samen sterk. We zijn als een familie die elkaar steunt en helpt waar nodig. Dit gevoel van samenhorigheid brengt ons verder en maakt ons sterker. We zijn dankbaar voor de mensen om ons heen en hebben respect en waardering voor ieders expertise.

Lenaerts nv - project elektro

We willen een betrouwbare en gewaardeerde partner zijn voor onze klanten, waarbij we hoogwaardige technische oplossingen bieden die bijdragen aan hun succes. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op onze gemeenschap, duurzaamheid te bevorderen en een stimulerende werkomgeving te creëren voor onze medewerkers waarin ze kunnen groeien en excelleren.

We zullen dit realiseren door onze visie met trots te blijven uitdragen en te blijven geloven in onszelf. Zo bouwen wij verder aan ons bedrijf en aan onze toekomst, om voor altijd fier te zijn op wat we doen en wie we zijn.

FRONNT logo.png

Onze visie

Lenaerts streeft ernaar om zichzelf naar een hoger niveau te tillen op het vlak van multitechnieken. Onze doelstelling is om voortdurend te innoveren en te evolueren om de veranderende behoeften van onze klanten en de markt te anticiperen. Hierbij richten we ons specifiek op industriebouw, logistieke hallen en kantoorpanden.

 

 

Om ons maatschappelijk engagement tot uiting te brengen en een positieve impact te hebben op onze omgeving, stapten we in FRONNT. FRONNT verenigt ondernemingen binnen vier domeinen: Electrotechnieken, HVAC, Sanitair en Automatisatie. Duurzaamheid is de belangrijkste pijler binnen de organisatie. Zowel medewerkers als klanten komen terecht in een stabiele en gezonde groep, waar ze toch de voordelen en werksfeer van een KMO kunnen ervaren.

Lenaerts nv - project HVAC
bottom of page