top of page

Vacature

Ploegjes

#

Wij zoeken ploegjes

Verandering van spijs doet eten.

Of in dit geval: verandering van space doet zweten

 

Heb jij prachtige collega’s?

Een team waar je op en mee kan bouwen?

Een ploeg die voor elkaar door het vuur gaat?

 

MAAR ...

Heb je ook zin in een ander (voor)uitzicht?

Een andere uitdaging binnen jouw vakgebied?

Een andere omgeving met andere ploegen?

Dan hebben wij misschien de oplossing voor jullie!

Wij zoeken namelijk ploegen.

Je leest het goed...

Volledige ploegen... met ploegbaas en een aantal fijne rechterhanden.

Voor AIRCO,

voor SANITAIR, CV EN VENTILATIE

én voor ELEKTRICITEIT

 

Die samen de baan op gaan … net zoals nu … maar dan bij ons 🧡

 

Ps: Ben je een ploegbaas op zoek naar een nieuwe ploeg? Ook dan ben je meer dan welkom!

Interesse? Bel Ronny!
011 60 92 10

Over ons

Lenaerts NV in het Limburgse Houthalen-Helchteren is in 1981 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de wereld van de industriële installatietechniek

De kracht van onze firma zit hem in onze ruim vijftig medewerkers. Wij zetten ons steeds weer voor de volle honderd procent in om onze klanten een totaaloplossing te bieden in elektriciteit, verwarming, sanitair, ventilatie en klimaatbeheersing, beveiligingssystemen*. Daarnaast staan we in voor de service en het onderhoud van alle installatie.

Met meer dan veertig jaar ervaring doen leveren wij elke dag opnieuw innovatieve oplossingen op maat voor bedrijfsgebouwen. Een productie-eenheid, logistieke hal of kantoorpand, voor ons zijn het geen uitdagingen meer!

* voor het luik beveiliging werken wij met een door de FOD Binnenlandse Zaken vergunde partner. 

xKZioEpMrwxCpP58.jpg
Member of FRONNT.png

Lenaerts NV maakt deel uit van FRONNT. FRONNT verenigt ondernemingen binnen drie domeinen: Elektriciteit, Klimatisatie en HVAC & Sanitair. Als groep versterken we elkaar op het vlak van innovatie, technologie en organisatie. Toch behoudt elke entiteit de eigenheid en werking die al jarenlang zijn dienst bewees binnen de organisatie. Op die manier kan je bij Lenaerts thuiskomen in een grotere, stabiele en gezonde groep, waar je toch de voordelen en werksfeer van een KMO kan ervaren.

 

FRONNT staat voor duurzaamheid. De baseline ‘Running your energy transition’ nemen we heel serieus. Het integreren van multitechnieken is onze core business. Als groep kunnen we stellen dat we zowel voor technische installaties als producten en services alles in huis hebben om de niet-particuliere markt te begeleiden naar een duurzame toekomst.

bottom of page