top of page

Vacature

Technical Sales

#
Waar kom je terecht?

Lenaerts, in het Limburgse Houthalen-Helchteren, werd opgericht in 1981 en groeide uit tot een gevestigde waarde in de wereld van de industriële installatietechniek. ‘Industrieel’ wil zeggen dat we voornamelijk grote projecten doen. Werven van 100 000 m² zijn eerder regel dan uitzondering. ‘Installatietechniek’ houdt in dat onze mannen elektriciteit, verwarming, sanitair, ventilatie, klimaatbeheersing en beveiligingssystemen installeren.​

De kracht van Lenaerts zit‘m in onze ruim vijftig medewerkers. Wij zetten ons steeds weer voor de volle honderd procent in om onze klanten een totaaloplossing te bieden op vlak van ‘multitechnieken’, zoals de combinatie van alle technieken wordt genoemd. Met meer dan veertig jaar ervaring op de teller doen wij elke dag opnieuw ons best om een innovatieve oplossing op maat te bieden voor bedrijfsgebouwen. Een productie-eenheid, logistieke hal of kantoorpand... voor ons zijn het dagelijkse uitdagingen!​

We werken graag projecten uit van A tot Z. Dit wil zeggen van de studie tot het maken van de offerte, het uittekenen van de plannen en uiteindelijk de realisatie op de werf. Door alle technieken aan te bieden, zijn we voor de klant een aantrekkelijke en coördinerende partner.

Maar ook ...

Lenaerts maakt deel uit van FRONNT. FRONNT verenigt ondernemingen binnen vier domeinen: Elektriciteit, Klimatisatie, Beveiliging, HVAC & Sanitair. FRONNT doet dus eigenlijk wat Lenaerts doet. Maar dan ‘in’t groot’. Momenteel telt de groep 14 bedrijven. En daar komen er gestaag bij. 

Bij Lenaerts/LVR is elke dag anders. Zijn het niet onze klanten die voor afwisseling zorgen, zijn het de collega’s. Het is met andere woorden nooit saai op de bureau.​

Kristof, Calculator

Member of FRONNT.png
"Om onze organisatie verder uit te bouwen, zijn we op zoek naar een extra 'familielid'. Een paar extra schouders om onder de organisatie te steken én om klopjes op te geven.​"

Ilse Lenaerts, Bestuurder

FUNCTIE

We zoeken ne verkoper. Zo simpel is het eigenlijk. Een verkoper met passie voor techniek.
Klinkt typisch hè! Maar dat is het eigenlijk ook.

image.png

Wat verkoop je?

Je las al dat we in de ‘industriële technieken’ zitten. En dat dat betekent dat je  elektriciteit, verwarming, sanitair, ventilatie, klimaatbeheersing en beveiligingssystemen gaat verkopen bij (heel) grote projecten in de industrie. Maar in dit geval is het geheel meer dan de som der delen.
We verkopen geen airco-of ventilatie-units. Of toiletten met een wasbakje.

 

We verkopen volledige technische installaties. Met alles er op en er aan. Van alle stopcontacten tot elke centimeter buis of kabel.


Dus?

Wil dat zeggen dat jij zo’n installatie volledig moet kunnen uitwerken?
Neen… tuurlijk niet. Kan je dat wel, is dat natuurlijk mooi meegenomen.
 

Wat jij moet kunnen is de technische behoefte van jouw klanten helder krijgen. Voor de uitwerking kan je rekenen op de hulp van onze Ludo - die je alle kneepjes van het vak gaat leren - en een legertje knappe koppen op de binnendienst en op de werf. Zij helpen jou de technische behoefte van jouw klant vorm te geven.


Daarna is het weer volledig aan jou
Je gaat met een goed plan, een sterke offerte en veel zelfvertrouwen naar jouw klant en overtuigt hem of haar dat Lenaerts de perfecte partner is voor het project.  Je closed de deal met een krabbel onderaan de offerte en blijft het gezicht van het project.

PROFIEL

 • Je hebt een masteropleiding genoten in elektromechanica, elektronica of bouwkunde. Je kan intussen bouwen op minimum 5 jaar ervaring in technical sales of project engineering.

 • Je hebt een sterke interesse in technische totaaloplossingen voor B2B en combineert dit met commerciële flair, klantgerichtheid en goede communicatie- en presentatieskills.

 • Je denkt conceptueel mee aan complexe oplossingen. Naar mate het verkooptraject vordert kan je ook de nodige details uitwerken om een passend budget en professionele offerte af te leveren.

 • Als technisch-commercieel profiel en uitgesproken team player vertegenwoordig je de organisatie op een dynamische en eerlijke manier. Hartelijkheid, openheid, gedrevenheid en betrouwbaarheid zijn kerneigenschappen in jouw persoonlijkheid.

 • Je bent bereid om continu bij te leren over nieuwe ontwikkelingen en toepassingen in de industriële energiewereld.

 • Tot slot ben je communicatief vaardig in het Nederlands EN het Frans en kan je goed overweg met MS Office-toepassingen.

AANBOD

 

Wat wij jou te bieden hebben:

 

 • Je komt terecht in een dynamische no-nonsense KMO die sterk groeit, financieel gezond is en garant staat voor werkzekerheid, kwalitatief hoogstaand werk en een pak technische uitdagingen bij onze industriële eindklanten.

 • Transparantie, authenticiteit, open communicatie, een vlotte omgang en ondernemerschap zijn kernwoorden in onze dagdagelijkse bedrijfsvoering. We laten jou dan ook met plezier ‘jezelf zijn’.

 • In een wereld in verandering laten we je jezelf ontwikkelen door je zowel intern als extern op te leiden en te begeleiden. Deze trajecten laten je toe om je verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en techniciteit verder te verfijnen en te benutten.

 • In een dynamische en ergonomische werkomgeving kan je rekenen op motiverende en aantrekkelijke arbeidsomstandigheden- en voorwaarden. De vaste verloning wordt afhankelijk van profiel en ervaring aangevuld met een mix van competitieve, extralegale voordelen.

 • Een maandelijks pintje in ons café De Prutsers, teambuildings en tal van originele, sociale activiteiten kleuren onze jaarkalender oranje.

INTERESSE?

Bel Johan of Ilse: 011 60 92 23

image.png

Jaarlijkse teambuilding

image.png

Jaarlijks kerstfeestje

image.png

Fijne collega's

GIMV - Lenaerts 06797_edited.jpg

Het vlaggeschip

image.png

Bouwverlof inzetten

image.png

Onze favoriet Rexie

Solliciteer voor deze job

Rijbewijs

Bedankt voor jouw inzending!

Formulier
bottom of page