top of page

Op zoek naar een job in installatietechniek?

#
Welkom bij de Lenaerts/LVR familie

Lenaerts NV in het Limburgse Houthalen-Helchteren is in 1981 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de wereld van de industriële installatietechniek. De kracht van onze firma zit in onze ruim vijftig medewerkers. Wij zetten ons steeds weer voor de volle honderd procent in om onze klanten een totaaloplossing te bieden in elektriciteit, verwarming, sanitair, ventilatie en klimaatbeheersing, beveiligingssystemen.

 

Dankzij onze eigen bordenbouwfirma tillen we onze flexibiliteit naar een hoger niveau. LVR Electronics is een kleinschalige bordenbouwfirma die werd opgericht in 1986. We huizen broederlijk naast onze zusteronderneming Lenaerts NV. In een aangename en propere omgeving, maken we voornamelijk schakelborden.

LENAERTS l Industriele technieken.jpg

Industriële technieker worden zonder loonverlies? DAT KAN!

Waar we samen werken voor een resultaat waar we fier op zijn
xKZioEpMrwxCpP58.jpg

De kernwaarde van Lenaerts/LVR is FIERHEID. De fierheid van eigenaars Ilse en Johan op hun mensen. De fierheid van de mannen op het werk dat ze leveren. Maar ook de fierheid op Lenaerts/LVR als bedrijf.

Lenaerts/LVR streeft ernaar om zichzelf naar een hoger niveau te tillen op het vlak van multitechnieken. Met dat doel voor ogen werden we lid van FRONNT. FRONNT is een cluster van bedrijven actief in de installatietechnieken. Zowel medewerkers als klanten komen terecht in een stabiele en gezonde groep, waar ze toch de voordelen en werksfeer van een KMO kunnen ervaren.

LENAERTS l LCP Bilzen lowres 1.jpg

 Jouw nieuwe collega's aan het woord

Esther, Office Manager

Al dertig jaar sta ik bij Lenaerts/LVR mijn vrouwtje tussen de mannen. Het groeide doorheen de jaren tot iets dat je niet meer kwijt wil. Ik ben blij dat ik indertijd de kans kreeg om hier te starten. Na zoveel jaar weet ik perfect hoe ik met de mannen moet omgaan. Ze durven al eens plagen, maar mijn tijd komt erna ook nog.

Raf, Technieker Elektriciteit

Ik kom al bijna 30 jaar met plezier werken bij Lenaerts/LVR. Het belangrijkste voor mij is de sfeer tussen de collega’s. Die is super. De collegialiteit is groot. Daarnaast krijg je bij Lenaerts/LVR nog de kans en de tijd om vakwerk af te leveren.

Michael, Ploegbaas

De sfeer bij Lenaerts/LVR is top. Ik apprecieer het meest dat we zelf mogen meedenken. Initiatief nemen wordt geapprecieerd. Hierdoor heb ik op het einde van de dag ook echt het gevoel dat ik meerwaarde creëerde voor onze firma.

Frank, Werfleider

Ondertussen werk ik 10 jaar voor Lenaerts. Mijn grootste motivatie is de uitdaging die mijn job brengt. Wat gaat de dag brengen? En hoe gaan we vandaag oplossen wat we gisteren bedacht hebben.

Erik, Ploegbaas Sanitair

Ondertussen werk ik al 30 jaar voor Lenaerts/LVR. Geen enkele dag is hetzelfde. De afwisseling die we elke dag hebben, houdt het interessant.

Kristof, Calculator

Bij Lenaerts/LVR is elke dag anders. Zijn het niet onze klanten die voor afwisseling zorgen, zijn het de collega’s. Het is met andere woorden nooit saai op de bureau.

Welkom bij Lenaerts

Binnendienst

Werkvoorbereider

Binnendienst

Technical Sales

Volledige ploeg

Airco

Volledige ploeg

Sanitair, CV en ventilatie

Monteur
Elektriciteit

Monteur

Airco

Monteur

Sanitair, CV en ventilatie

Ploegbaas

Airco

Ploegbaas

Sanitair, CV en Ventilatie

VACATURES LENAERTS

Solliciteren voor een job

Naar welke functie solliciteert u
Rijbewijs

Bedankt voor jouw inzending!

bottom of page