top of page

Vacature

Werkvoorbereider

#

Wij zoeken een werkvoorbereider.
Eéntje die het onze mensen ‘buiten’ zo gemakkelijk mogelijk maakt.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bij industriële projecten als die van ons is dat niet helemáál waar, maar een goede werkvoorbereider is voor onze collega's buiten van onschatbare waarde. Zijn of haar werk maakt het hen immers een stuk gemakkelijker.

De werkvoorbereider is de onmisbare link tussen binnen en buiten. Met technisch inzicht om er voor te zorgen dat onze installateurs hun werk vlot kunnen doen. Het aanspreekpunt van de projectleiders en ploegbazen.

Ben jij zo iemand?
Wij horen het graag

Lenaerts NV in het Limburgse Houthalen-Helchteren is in 1981 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de wereld van de industriële installatietechniek

De kracht van onze firma zit hem in onze ruim vijftig medewerkers. Wij zetten ons steeds weer voor de volle honderd procent in om onze klanten een totaaloplossing te bieden in elektriciteit, verwarming, sanitair, ventilatie en klimaatbeheersing, beveiligingssystemen*. 

Met meer veertig jaar ervaring doen wij elke dag opnieuw ons best om innovatieve oplossingen op maat te bieden voor bedrijfsgebouwen. Een productie-eenheid, logistieke hal of kantoorpand... voor ons zijn geen uitdagingen meer!

* voor het luik beveiliging werken wij met een door de FOD Binnenlandse Zaken vergunde partner. 

LENAERTS l Werkvoorbereider.jpg

Wat jij te bieden hebt

 • Je bent in het bezit van een diploma elektromechanica/ elektronica of bouwkunde

 • Kennis van autocad is uiteraard nodig 

 • Technisch inzicht lijkt ons evident, gezien jouw opleiding

 • Je kan zelfstandig werken

 • Meedenken wordt gestimuleerd

 • Je werkt planmatig en probeert het onze mannen 'buiten' zo gemakkelijk mogelijk te maken

 • Je neemt je verantwoordelijkheid

 • Je hebt een grote betrokkenheid met en gezonde fierheid over jouw werk

Dit bieden wij

 • Een job waarin je zeer nauw samenwerkt met ervaren rotten in het vak
   

 • Een boeiende en afwisselende job met toffe collega's
   

 • Een open sfeer, een vlotte omgang en een no-nonsense houding
   

 • Een aantrekkelijke vergoeding met toekomstperspectief
   

 • Zekerheid op een voltijdse betrekking in een jong en dynamisch bedrijf, waarin je zelf met fierheid het eindresultaat van je werk kan bewonderen.

Solliciteer voor deze job

Rijbewijs

Bedankt voor jouw inzending!

Member of FRONNT.png

Lenaerts NV maakt deel uit van FRONNT. FRONNT verenigt ondernemingen binnen drie domeinen: Elektriciteit, Klimatisatie en HVAC & Sanitair. Als groep versterken we elkaar op het vlak van innovatie, technologie en organisatie. Toch behoudt elke entiteit de eigenheid en werking die al jarenlang zijn dienst bewees binnen de organisatie. Op die manier kan je bij Lenaerts thuiskomen in een grotere, stabiele en gezonde groep, waar je toch de voordelen en werksfeer van een KMO kan ervaren.

 

FRONNT staat voor duurzaamheid. De baseline ‘Running your energy transition’ nemen we heel serieus. Het integreren van multitechnieken is onze core business. Als groep kunnen we stellen dat we zowel voor technische installaties als producten en services alles in huis hebben om de niet-particuliere markt te begeleiden naar een duurzame toekomst.

bottom of page