top of page

Totaalservice voor topcomfort op de werkvloer

#

Lenaerts NV uit Houthalen-Helchteren (provincie Limburg) biedt al meer dan veertig jaar oplossingen op maat in verwarming, sanitair en klimaatregeling voor grote en kleine ondernemingen.

Alle activiteiten worden uitgevoerd door onze eigen vakmensen, die alle kennis en ervaring in huis hebben om vlot en flexibel werk te leveren.

HVAC-installatie buiten

Verwarmingssystemen op maat van uw bedrijf

Je kan bij ons terecht voor conventionele en innovatieve verwarmingssystemen voor groter verbruik, die een gegarandeerd rendement leveren én energiezuinig zijn. 


We bieden oplossingen met gas- en mazoutketels, warmtepompen, radiatoren en convectoren, vloerverwarming, luchtverhitters en stralingspanelen.

Sanitaire bedrijfsinstallaties, ventilatie en klimatisering

Niets is zo belangrijk als comfort op de werkplek. Denk daarbij aan hygiëne en de aanvoer van verse en gecondentioneerde lucht.

 

Jouw sanitair, ventilatie en klimaatregeling zijn bij ons in de perfecte handen. We werken met ventilatiesystemen van de types C of D, dakextractoren, luchtgroepen met warmtewiel voor extra hoog rendement en de innovatieve Ventilo-convectoren.

 

Ons doel: de werkomstandigheden voor uw medewerkers verbeteren. 

Brandbestrijding volgens de norm

Onze brandbeveiligingsinstallaties voldoen aan de norm NBN S21-100 en zijn voorzien van optische of thermische branddetectoren, alarmen en sirenes, branddrukknoppen voor melding en evacuatie.

 

We bieden ook de nieuwe aspiratiesystemen voor branddetectie. Om brand te bestrijden hebben we oplossingen zoals brandkranen of brandhydranten, brandhaspels en draagbare blustoestellen.

Elektriciteit

Beveiliging

Service & onderhoud

bottom of page