top of page

Een beveiligingsoplossing op maat, voor minder risico

#

De installatie, onderhoud en herstelling van een beveiligingsoplossing wordt jou aangeboden door een vaste partner van ons die door de FOD Binnenlandse Zaken vergund is. 

Hun gekwalificeerde medewerkers plaatsen, onderhouden en herstellen installaties voor brandbeveiliging en brandbestrijding, allerlei alarmsystemen plus beveiligingsinrichtingen met cameratoezicht en/of toegangscontrole

Dankzij hun jarenlange ervaring verzorgen zij altijd een maatoplossing voor industriële bedrijven en ondernemingen, hoe complex het benodigde systeem ook is.

HVAC-installatie

Veiligheids-, Beveiligings- en Alarminstallaties

#

Met een inbraakbeveiligingssysteem wordt de kans op inbraak gegarandeerd veel kleiner. Onze partner plaatst enkel installaties die voldoen aan de INCERT-normen en die geïntegreerd kunnen worden met andere systemen. Ze kunnen daarnaast dienen voor toegangscontrole en/of camerabeveiliging, waarbij verschillende mogelijkheden bestaan. Zo kunt u toegang verlenen met een badge, PIN-code of biometrie en zijn videofonie en is tijdsregistratie ook mogelijk. Verder hebben zij oplossingen met thermische camera’s of analytische software om personen of voertuigen te herkennen. Al deze installaties kunnen als standalone of binnen een netwerk functioneren.

Elektriciteit

HVAC & Sanitair

Service & onderhoud

bottom of page