EEN BEVEILIGINGSOPLOSSING VAN LENAERTS NV ZORGT VOOR ZEKERHEID EN VEILIGHEID

EEN BEVEILIGINGS OPLOSSING OP MAAT VOOR MINDER RISICO

#

Een van de vele activiteiten van Lenaerts NV uit het Limburgse Houthalen-Helchteren is installatie, service en onderhoud van diverse beveiligingssystemen. 

Gekwalificeerde medewerkers plaatsen, onderhouden en herstellen installaties voor brandbeveiliging en brandbestrijding, allerlei alarmsystemen plus beveiligingsinrichtingen met cameratoezicht en/of toegangscontrole. 

Dankzij onze jarenlange ervaring verzorgen wij altijd een maatoplossing voor industriële bedrijven en ondernemingen, hoe complex het benodigde systeem ook is.

VEILIGHEIDS-, BEVEILIGINGS- EN ALARMINSTALLATIES

#

Met een inbraakbeveiligingssysteem wordt de kans op inbraak gegarandeerd veel kleiner. Wij plaatsen alleen installaties die voldoen aan de INCERT-normen en die geïntegreerd kunnen worden met andere systemen. Ze kunnen daarnaast dienen voor toegangscontrole en/of camerabeveiliging, waarbij verschillende mogelijkheden bestaan. Zo kunt u toegang verlenen met een badge, PIN-code of biometrie en zijn videofonie en tijdsregistratie ook mogelijk. Verder hebben we oplossingen met thermische camera’s of analytische software om personen of voertuigen te herkennen. Al deze installaties kunnen als standalone of binnen een netwerk functioneren.

Elektriciteit

ELEKTRICITEIT

HVAC & sanitair

HVAC & SANITAIR

Service & onderhoud

SERVICE & ONDERHOUD